Milí přátelé Swim Smooth,

pojďme se společně podívat za uplynulým 1. pololetím 2018/2019. V září jsme se všemi skupinami naskočili do pravidelných tréninků jak na Axe, tak i na Strahově. Nezapomínáme ani na pravidelnou středeční suchou přípravu, která je důležitou součástí všech plavců.

Máme za sebou Krajské přebory žactva a Závody zpívající fontány v Mariánských Lázních, kde o sobě náš Swim Smooth oddíl dal rozhodně vědět skvělými umístěními. Zejména pak 1. místem na 100m P a na 50m M. Celkem jsme nasbírali za první pololetí na čtyřech závodech 6 medailí.

V listopadu se konal první jednodenní Swim Smooth kemp v Berouně pod dohledem hlavní trenérky Gabriely a trenéra Jardy. Těšili jsme se příjemné účasti skvělých plavců, zaměřili jsme se společně na techniku a dali jsme si pořádně do těla. Nechyběla samozřejmě ani video analýza. Další pokračování jednodenního intenzivního Swim Smooth kempu nás čeká již 9. března.

Hned začátkem roku jsme pak vyrazili s prima partou malých plavců a plavkyň na Zimní kondiční soustředění do Jáchymova, kde jsme kromě pravidelných plaveckých tréninků nevynechali ani běžky, a zamakali jsme i na suché přípravě. Vše jsme zvládli zábavnou formou doplněné spoustou her, což si ostatně můžete přečíst v článku od našeho trenéra Romana. Už teď se těšíme na další ročník!

A jak jsme pololetí uzavřeli? Přeci našimi tradičními Zimními oddílovými závody, kde se děti seznámily s pokračováním pohádky Dvanáct měsíčků a pomáhali Marušce splnit nelehký úkol, což se jim nakonec vzhledem k jejich velké šikovnosti povedlo! A že si někteří naši plavci na Oddílových závodech zlepšili svoje časy? To už je jen třešničkou na dortu. Podívejte na Zimní oddílové závody očima naší trenérky Lenky a věříme, že další oddílové závody se neobejdou bez Vašeho plavce.

Začněte plavat s námi, poznejte nové přátele a těšte se na nové zážitky ze Swim Smooth akcí! Připomínáme také exkluzivní nabídku v podobě slevy 20% pro Vašeho kamaráda i pro Vás, z jeho nového předplatného, pokud e přihlásíte s kamarádem či známým, který u nás ještě neplave 😉

Máte dotazy? Napište nám na info@swimsmooth.cz.

Plavte s námi! Plavte Smooth!