Vítejte na Blogu první licencované plavecké školy a oddílu Swim Smooth v České republice!

Otevřete-li si internetové stránky, budete si moct vybírat z mnoha plaveckých škol. Každá škola, přirozeně, bude vyzdvihovat svoje přednosti a tvrzení, že to dělá jinak a lépe.

Ale je tomu skutečně tak? A co to znamená jinak a lépe?

Skoro každý z nás si pamatuje tyč v ruce instruktorky a korkové odrolené destičky. Křik, příkazy a někdy i tresty a jiné nevybíravé nucení do plavání nebo skákání do vody. Někdo jiný si pamatuje zimu, kterou prožíval ve studeném bazénu a určitě všichni vyučování prvního plaveckého způsobu prsa. Ano, tomuto způsobu učení plavání skutečně odzvonilo. Takto už žádná škola neučí. Všechny školy, již jako standard, jsou vybaveny pestrými plaveckými pomůckami, učení probíhá hravou formou, na děti jsou instruktoři milí a jako první plavecký způsob se učí kraul.

Proč tedy další plavecká škola a tento blog?

Plavecká škola a oddíl Swim Smooth je skutečně jiný. Swim Smooth od ostatních škola a oddílů odlišuje sedm jedinečných přístupů. Patří mezi ně INDIVIDUALIZACE, RESPEKT, EFEKTIVITA, KOMPLEXNOST, OTEVŘENOST, ODBORNOST A ZÁBAVA. Zde na blogu si klademe za cíl Vás podrobně a prakticky seznamovat se všemi jedinečnými přístupy. Budeme zde s Vámi otevřeně sdílet naše znalosti a zkušenosti na konkrétních příkladech práce s plavci. Obdržíte od nás rady a zveřejníme tajné tipy jak se naučit plavat nebo zdokonalovat v plavání. To vše pro Vás volně zpřístupníme, stejně tak jako Paul Newsome a Adam Young, kteří si řekli, že „SVĚT POTŘEBUJE PLAVAT LÉPE“ a založili jedinečný tréninkový systém Swim Smooth pro širokou i odbornou veřejnost. V rámci tohoto blogu i my budeme příspěvky pomáhat kultivovat plavecké odvětví a inspirovat naše členy i ostatní plavecké kluby k lepším plaveckým a trenérským výkonům. Jsme první licencovaná plavecká škola a oddíl Swim Smooth v České republice. Zakladatelkou Swim Smooth v ČR je Mgr. Gabriela Minaříková, licencovaná trenérka Swim Smooth, dlouholetá závodní plavkyně a trenérka plavání I. třídy a instruktorka zdravotního plavání I. třídy., která je garantkou odborné úrovně všech článků a vedených plaveckých lekcí.

Chcete se o Gábi dozvědět více? Zajímá Vás její příběh? Klikněte zde.

Líbí se Vám tento článek? Zajímají Vás tipy a rady pro zlepšení Vaší plavecké techniky? Přihlaste se k pravidelnému odběru článků z našeho Blogu Swim Smooth. Využijte přihlašovacího formulře například zde.

Budeme moc rádi, když nás budete sledovat na Facebooku. Buďte mezi prvními, kteří se dozvědí o nových projektech a pořádaných akcích, reportážích z tréninků i závodů. Bavte se s námi.