Vážení přátelé,

pojďte se společně s námi podívat kdo vlastně jsme, čím vším se zabýváme a v čem se Swim Smooth liší od „běžných“ plaveckých škol a oddílů. Zjistěte, v čem tkví úspěšnost našich plavců a proč se vyplatí si za členství u nás připlatit. Speciální metodika, aktivní komunikace s klienty, akce pro plavce a mnoho dalšího. Začtěte se s námi.

POUŽÍVÁME ÚČINNOU AUSTRALSKOU METODIKU – Při našich lekcích, ať už skupinových či individuálních, nikdy netrénujeme jen tak „z hlavy“, ale vždy na základě nejefektivnější metody Swim Smooth a podle pečlivě připravených plánů. Jsme odborníci a rozumíme, že každý plavec potřebuje jiný přístup. Určete si svůj plavecký typ pomocí testu a objevte skutečnou cestu individuálního přístupu.

JSME ZAVEDENÝ ODDÍL – Swim Smooth jako takové vzniklo v roce 2004 v Austrálii s metodikou plaveckého způsobu kraul aplikovanou na dospělé. Do ČR ho v roce 2012 po roční stáži v Perthu přímo u zakladatelů přivezla naše hlavní trenérka Gabriela a v roce 2013 jsme se pak jako oddíl registrovali u ČSPS. Gabriela následně vytvořila metodiku dětského plavání, která bude v dohledné době představena celému světu jako Swim Smooth Kids ucelený koncept výuky plavání pro zájmové a závodní děti od předškolních až po juniorské kategorie pro všechny plavecké způsoby. Od svého vzniku o sobě na závodech dáváme významně vědět skvělými umístěními. Prohlédněte si naši fotogalerii ze závodů.

BOŘÍME MÝTY – Díky naší metodice se můžeme zaměřovat na kvalitu, nikoliv na kvantitu. To v praxi znamená, že děti „nedrtíme“ několikrát týdně na dvoufázových trénincích, ale k dosahování závodních úspěchů a umísťování na předních příčkách dosahujeme pouze při tréninku 2-3 hod. týdně. Začtěte se, jak Gábi a Jana uspěly na mistrovství světa při tréninku jen 1x týdně.

NA KAŽDÉM PLAVCI ZÁLEŽÍ – Pomáháme a radíme napříč plaveckými oddíly, a to nejen v České republice, ale spolupracujeme také se zahraničními plavci. Mnoho úspěšných plavců využívá Swim Smooth video analýzu, se kterou se nám podařilo zlepšit jejich techniku a stagnující posunout zpět na přední příčky. Podívejte se na medailonek juniorské reprezentantky Veroniky.

POŘÁDÁME SPOLEČNÉ AKCE PRO ZÁVODNÍ I REKREAČNÍ PLAVCE – Letní přípravný kemp pro závodní plavce, Příměstský tábor, Dvoudenní kemp pro jednotlivce i rodiny s dětmi, Jednodenní intenzivní kemp pro pokročilé a závodní plavce, Zimní kondiční soustředění, Týdenní plavecký pobyt u moře, Zimní a letní hravé oddílové závody. Vyberete si? Věříme, že ano! Záleží nám, abychom se potkávali i mimo běžné tréninkové hodiny a podpořili přátelství mezi plavci a generacemi nejen našeho oddílu.

NAUČÍME PLAVAT I V ROZBOUŘENÝCH VLNÁCH – Jsme garantem oficiální metodiky plavecké části světové triatlonové federace. Připojíte se i vy na kemp v Toskánku?

NIC SI NENECHÁVÁME PRO SEBE -Rádi ukážeme novou cestu, jak je možné trénovat. Školíme trenéry, jednotlivce i celé skupiny. Pilotní školení Swim Smooth Kids trenérů se plánuje již na podzim 2019 v kolébce vzniku koncepce, v Praze. Poznejte nové a staňte se i Vy Swim Smooth trenérem.

ODMĚNUJEME – Máme pro Vás exkluzivní nabídku v podobě slevy 20% z kurzu, pokud se přihlásíte s kamarádem či známým, který u nás ještě neplave.

Je toho opravdu mnoho, co Vám můžeme nabídnout a nás to baví! A moc! Přidejte se k nám!

Vaše Gábi, zakladatelka a hlavní trenérka Swim Smooth Czech Republic